Wie is Walter

  Walter is eigenaar van B4U.

  Men omschrijft mij als open, nuchter, analytisch, daadkrachtig, strategisch en resultaatgericht. Maar ook mensgericht en enthousiasmerend, met een natuurlijk gezag. Ik heb ruime ervaring als directeur, manager, coach, trainer, adviseur, bestuurder en toezichthouder in verschillende (maatschappelijke) organisaties. Zie ook onderstaande visualisatie van de bedrijven waar ik actief ben (geweest).

  Daarin ben ik voor uiteenlopende disciplines verantwoordelijk geweest. Veelal in de breedte van bedrijfsvoering maar ook voor de beleidsontwikkeling en de directe dienstverlening. Functies op het snijvlak van organisatie en bestuur. Tot eindverantwoordelijk voor (de transitie van) de 6 bedrijven met 1.800 medewerkers en een omzet van € 55 miljoen. En in voorgaande en navolgende functies was en ben ik wisselend verantwoordelijk voor 100 tot 1.000 medewerkers en tot € 450 miljoen. In toezichtfuncties medeverantwoordelijk voor organisaties tot 5.000 medewerkers.

  Mijn energie haal ik uit het weer in hun kracht zetten van mensen en organisaties. Vereenvoudiging van sturing en vanuit verfrissende visie herpositionering in de veranderende maatschappij. Richting en ruimte geven aan professionalisering, eigen verantwoordelijkheid, kwaliteit en dienstverlening en het in- en extern verbinden van partijen zijn zaken waar ik warm voor loop. Daarnaast heb ik effectief gevoel voor bestuurlijke contacten en verhoudingen en ben gewend om te gaan met vele representanten in het maatschappelijke en commerciële veld. Gebleken succesvol in het daadwerkelijk realiseren van uiteenlopende opgaven. Zowel op organisatie als intermenselijk niveau.

  Over voornoemde thema's heb ik bovendien gepubliceerd en vele trainingen heb gegeven, aan zowel bestuurders als medewerkers, op zowel de "harde" als "zachte" aspecten.

  Zie desgewenst ook de aanbevelingen van anderen over mij op desbetreffende pagina

  Of meer achtergrond bij mijn CV op Linked-In: https://nl.linkedin.com/in/walterbak

   

    Advies | Coaching | Management | Bestuur | Governance | Toezicht | Interim | Training | Onderzoek