Management

“Vanuit richting en ruimte daadwerkelijk de voorgenomen resultaten realiseren”

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar managementervaring in uiteenlopende organisaties.

Als vaste- en interim-manager en directeur en bestuurder ben ik actief geweest (en nog) in verschillende (maatschappelijke) organisaties. Ik ben gericht op kwaliteit en organisatiesturing. Op MT- en directieniveau ben ik voor uiteenlopende disciplines verantwoordelijk geweest. Veelal in de breedte van bedrijfsvoering maar ook de directe dienstverlening en eindverantwoordelijk voor een grote organisatie van verschillende BV’s met 1.800 mensen. Functies op het snijvlak van organisatie, bestuur en toezichthouders.

Vanuit modern leiderschap visie en richting geven aan professionalisering, vraaggerichtheid, eigen verantwoordelijkheid, kwaliteit en dienstverlening en het in- en extern verbinden van partijen zijn zaken waar ik warm voor loop en de nodige achtergrond in heb. Daarin combineer ik van nature mijn managementkwaliteiten met mijn intrinsieke leiderschap. Sturen op hoofdlijnen met oprechte verbinding met mijn mensen.

Overzicht managementfuncties

Voor een overzicht van mijn managementfuncties zie de CV-pagina of Linked-In. Op de CV pagina vind je desgewenst ook uitgebreide versies met verantwoordelijkheden en resultaten in die functies.

Een enkele illustratieve referentie daarin over mij:

Alex Buchinhoren, MT-lid / Hoofd Frontoffice Zorg, Sociale Dienst Drechtsteden

“In de jaren dat ik met Walter heb samengewerkt heb ik hem leren kennen als een bevlogen, resultaatgerichte en creatieve manager en een prettige collega waar je op kan bouwen. Walter is van veel markten thuis en heeft een professionele en directe aanpak. Hij legt de lat hoog, niet alleen voor zichzelf maar ook voor zijn omgeving en weet hierdoor het maximale uit medewerkers te halen en een organisatie op een hoger plan te brengen.”

ŕVoor meer illustratieve referenties zie de pagina met aanbevelingen.

 

  Advies | Coaching | Management | Bestuur | Governance | Toezicht | Interim | Training | Onderzoek